Volg ons ook op:

Stijlvol trouwen - Trouwlocatie

Spotlight is dé trouwlocatie van Almere, zowel voor de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. Wij zijn een officiële trouwlocatie en beschikken over een speciale moderne kathedraal die een perfecte bruidssfeer creëert. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte aan maximaal 100/150 personen. Door de combinatie van diverse witte tinten, prachtig wit barok behang en diverse gekleurde lichten (in de kleur van uw keuze) ontstaat een effect van kleuren. In deze bijzondere sfeer wordt uw trouwplechtigheid onvergetelijk. En natuurlijk volgt dan het moment het ja-woord te vieren.

Officiële trouwlocaties

Wij beschikken over verschillende ruimten voor uw huwelijksceremonie, receptie, diner en feest, waar u samen met uw gasten kunt genieten van deze bijzondere dag. Vanzelfsprekend kunnen wij dat geheel op maat aanpassen aan uw wensen. Wij zien het als een groot plezier om uw wensen te realiseren en u een unieke trouwdag te bezorgen.

Wij verzorgen graag uw volledige trouwerij in onze locatie, waardoor u rust krijg en heerlijk kunt genieten van uw huwelijksdag. Wij bieden voor elke gelegenheid een andere zaal aan waardoor u telkens in een nieuwe sfeer komt. Ook kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren. U gasten blijven de gehele dag in onze locatie waardoor er een heerlijke relaxte sfeer ontstaat en niemand zich hoeft te haasten.

Van begin tot het eind staan wij graag voor u klaar.

Spotlight Natuurlijk Gastvrij.

 

Wij hebben in onze arrangementen pagina diverse voorgestelde arrangementen samen gesteld voor uw trouwerij. Mocht u andere wensen hebben dan kunnen wij in overleg u arrangement samen stellen, ook de bestaande arrangementen op een aantal punten wijzigen is geen probleem. Wij zijn er voor u om de ideale dag samen te stellen.