Volg ons ook op:

Lunches en diners voor groepen

Het restaurant van Spotlight is gespecialiseerd in het verzorgen van lunches en diners voor groepen van 10 tot 250 personen. Komt u bij ons dineren met een groep, dan stellen wij in overleg met u vooraf een keuzemenu of buffet samen. Zo kunnen wij voor elk budget een heerlijke lunch of diner verzorgen. Wij serveren niet á la carte, waardoor wij de gelegenheid hebben ons geheel te richten op uw wensen. We hebben een eigen keuken en kunnen aan alle wensen voldoen.

Lunch en dinerarrangementen

Op speciale feestdagen bieden wij tevens lunch- of dinerarrangementen aan voor individuele bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag. Dit zijn bij uitstek momenten om samen te vieren, en hoe kan dat beter dan in een bijzondere feestelijke sfeer bij Spotlight.

Prachtige restaurant locatie

En de locatie maakt uw bezoek nog aangenamer. Wij zijn gevestigd in de groene omgeving van het Den Uyl park, met bovendien volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wilt u na het dineren of juist ervoor nog een heerlijke rustige wandeling maken dan biedt het Den Uyl park met daarnaast het Beatrixpark de ideale omgeving om even van de Natuur te genieten.

Reserveren?

Wilt u een reservering plaatsen of heeft u vragen, wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:
036-5342642
info@spotlight.nl