Volg ons ook op:

Bedrijfsfeesten bij Partycentrum Spotlight

Voor een spetterend bedrijfsfeest bent u bij Spotlight aan het juiste adres. Wij kunnen de hele organisatie van uw feest uit handen nemen; de aankleding van de zaal, de invulling van de avond en de muziek. Maar u kunt er ook voor kiezen veel in eigen beheer te doen. Voor ons maakt het niet uit. Wij zijn er om uw feest tot een succes te maken en denken graag met u mee.

Mooie locatie voor uw bedrijfsfeest

Wij beschikken over vier zalen: de herenkamer (15 personen), de opkamer (40/50 personen), de kathedraal (120/150 personen) en de muziek zaal (200/250 personen). Wij kunnen elk type bedrijfsfeest tot maximaal  300/400 personen voor u verzorgen u krijgt dan de beschikking over het gehele pand en kunt in diverse zalen een andere sfeer neerzetten doormiddel van een thema maar ook door de muziekkeuze. Daarnaast een ruimte indelen als Lounge is natuurlijk heerlijk als men zich even wilt terug trekken. Kiest u voor een themafeest, live muziek of juist een rustig feestje, bij ons is dit allemaal mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een Western Party, een Blues avond, een Jazz feestje, Casino Night, Hollandse avond of een Gala avond.

Contact opnemen

Heeft u interesse in het organiseren van een bedrijfsfeest bij Partycentrum Spotlight in Almere? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.